Bryngfjorden BikePark
Ner ner ner nerför backen ner!
Bryngfjorden BikePark är en ny spännande aktivitet! Bryngfjordsbacken har använts som skidbacke för familjer och skidintresserade i Karlstad och Värmland. Nu har Jenny och Ian förvandlat backen till en äventyrsbana för sommargäster. Man kan ta sin cykel (eller hyra utrustning på plats), ta liften uppför backen och kasta sig utför på downhillcykling!

Kryptonit har tagit hand om Bryngfjorden BikeParks grafiska profil. Ett naturtema sprider sig över både logotyp och resten av Bryngfjorden BikePark. Vi har gjort deras hemsida. Den andas natur och gräs och har ett nära band till den Värmländska idrottsandan. Vi har även gjort en actionfylld reklamfilm. För tryck har vi gjort klistermärken, foldrar, affischer och banderoller.

bikebryngfjorden.se


De Som Vågade
entreprenörer på frammarsch
De Som Vågade är en dokumentärserie som handlar om entreprenörer. Det är en sak att uppfinna en fantastisk produkt. Det är en helt annan sak att marknadsföra den och sig själv. Vi har följt ett antal olika antreprenörer i vår dokumentärserie. Vi gjorde en samlingssida. Klicka runt och kolla!

desomvagade.se


Patron Production
Kultur & Mediabyrå
Patron Production är ett Produktionsbolag i Karlstad. Deras inriktning lutar mot projektledning inom kultur och media.

Vi har gjort Patrons hemsida. Den visar upp sig precis som Patron själv vill vara: clean, tydlig, livlig. Eftersom Patron gör mycket inom rörlig media så har det satt en prägel på sidan. Allt känns här och nu. Kryptonit har gjort flera andra produktioner tillsammans. Vi gillar varann :)

www.patronproduction.se


kryptonit filmproduktion ® by petter sönnfors

kreativ
producent
kina strandberg regissör
manus, regi, foto
& redigering
petter sönnfors allkonstnär
manus
& idé
pompom sönnfors ord
musik och
effektljud
anders bergström ljudmakare

+46 (0) 730 44 95 95 drottninggatan 16, 652 25 karlstad